رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 38753

شیار 143، 2.5میلیاردی شد

ساعت 24- تهیه‌کننده فیلم سینمایی شیار 143 گفت: سینمای غرب به سوی اسطوره‎سازی سوق پیدا کرده است اما سینمای ما نیازی به اسطوره ندارد، ما باید تنها قهرمانان کشور خود را ببینیم و بیشتر بشناسیم.

شیار 143، 2.5میلیاردی شد
محمدحسین قاسمی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در پاسخ در خصوص وضعیت این فیلم اظهار کرد: فیلم سینمایی شیار ۱۴۳ در کشور، از اواخر آبان‌ماه سال جاری آغاز شد و این ایام مصادف شده بود با ایام ماه محرم و صفر که سینماهای کشور فصل سردی را تجربه می‎کنند.

وی تصریح کرد: تصمیم مجموعه بر این بوده است که این فیلم در عید نوروز و یا عید سعید فطر در سینماهای کشور اکران شود اما این فیلم در ماه آبان بر روی پرده سینما قرار گرفت و مورد استقبال بسیار زیاد مردم واقع شد.

قاسمی گفت: فیلم سینمایی شیار ۱۴۳ بر اساس اکران به نیمه راه رسیده است و انتظار داریم فضای گرمی را که برای سینماهای کشور به وجود آوریم.

فیلم سینمایی شیار ۱۴۳، 2.5 میلیاردی شد

تهیه‌کننده فیلم سینمایی شیار ۱۴۳ در خصوص میزان فروش این فیلم گفت: در حال حاضر میزان فروش این فیلم به ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسیده است و توانسته در جشنواره‎های گوناگون داخلی و خارجی، عناوین مختلفی را از آن خود کند.

وی در خصوص تفاوت سینمای غرب با سینمای ایران در امر اسطوره‎سازی در چه چیزی است، تصریح کرد: سینمای غرب به سوی اسطوره‎سازی سوق پیدا کرده است اما سینمای ما نیازی به اسطوره ندارد و ما باید تنها قهرمانان کشور خود را ببینیم و بیشتر آنها را بشناسیم.

وی گفت: سینمای ما به گونه‎ای عمل کرده است که مخاطب وقتی فیلم‎های دفاع مقدس را تماشا می‎کند، رغبتی برای دیدن چنین فیلم‎هایی پیدا نمی‎کند، زیرا به این می‎اندیشد که قهرمانان چنین فیلم‎هایی برای چند هزار سال قبل بوده و یا اینکه در مورد آنها بسیار شنیده است اما فیلم سینمایی شیار ۱۴۳ با نگاه خاص خود توانسته است فضای خاصی را ایجاد کند و به مخاطب این پیام را منتقل کند که قهرمان‌های ما برای چند دهه قبل هستند و زیاد از عمر آنها نگذشته است.

در حال حاضر در جنگ قرار داریم

تهیه‌کننده فیلم سینمایی شیار ۱۴۳ گفت: ما در حال حاضر در جنگ قرار داریم و باید با تولید چنین فیلم‎های ارزشی به مقابله با چنین جنگ‎هایی بپردازیم.

به گزارش ساعت24 به نقل از فارس، شایان ذکر است این فیلم درباره خانواده‎ای است که به نوعی درگیر مسئله جنگ بین عراق و ایران می‎شود و نرگس آبیار کارگردان این فیلم به نقش زنان در دفاع مقدس پرداخته است.
نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها