کد خبر 44548
۱۳۹۳/۱۱/۰۵ ۱۵:۲۹

پاکستان در خاموشی

ساعت 24- برق حدود ۸۰ درصد شهرهای پاکستان به دلیل نارسایی شبکه برق این کشور ناشی از یک حمله تروریستی قطع شد.
خبرگزاری هند بدون ذکر منبع اعلام کرد، رادیو دولتی پاکستان نیز به نقل از عابد علی معاون وزیر آب و برق پاکستان گزارش داد، تقریبا تمام شهرهای پاکستان از جمله اسلام آباد در پی انفجار در خطوط انتقال برق در استان بلوچستان در خاموشی فرو رفتند.

در این گزارش آمده است که برق بخشهای مختلفی از کشور در حال حاضر وصل شده است.

عابد علی در توئیتر خود گفت: ما هشیار هستیم و روی اوضاع نظارت داریم تا برق تمام نقاط هرچه سریعتر وصل شود.

این بحران تازه ترین موردی است که نشان دهنده شکاف در زیرساختهای پاکستان و سد راه رشد اقتصادی این کشور است. نواز شریف نخست وزیر پاکستان هفته گذشته به دلیل کمبود شدید سوخت و نگرانی از اعتراضات خیابانی در این کشور سفر به سوئیس برای شرکت در اجلاس جهانی اقتصاد را لغو کرد.

استان بلوچستان در گذشته بارها هدف حملات شبه نظامیان قرار گرفته است. افراد محلی در این استان خواهان خودمختاری سیاسی و کنترل بیشتر روی منابع معدنی خود هستند.
منبع: ايسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک