رفتن به محتوا
تلویزیون سام با ۲ سال ضمانت سام سرویس
کد خبر 452944

معرفی باسکول جاده‌ای

رپورتاژ تبلیغی / باسکول جاده‌ای وسایل نقلیه جاده‌ای را توزین می نمایند. از باسکول جاده‌ای جهت توزین ماشین های سنگین استفاده می شود که آن ها را با نام هایی نظیر باسکول تریلی کش، کامیون کش، ماشین، زمینی و باسکول جاده‌ای می شناسند.

h3>

باسکول جاده‌ای

باسکول جاده‌ای ؛ وسایل نقلیه جاده‌ای را توزین می نمایند. از باسکول جاده‌ای جهت توزین ماشین های سنگین استفاده می شود که آن ها را با نام هایی نظیر باسکول تریلی کش، باسکول کامیون کش، باسکول خاورکش، باسکول نیسان کش و باسکول جاده‌ای می شناسند.

نصب، راه اندازی و کار با باسکول جاده‌ای شبیه باسکول های فروشگاهی و باسکول های صنعتی نیست و بسیار با آن ها متفاوت است.

این باسکول باید در زمین یا تپه‌ای قرار گیرد و به دو روش توکار یا روکار نصب شود. باید به این نکته نیز توجه داشت که پروسه‌ی عبور و قرار گرفتن ماشین ها بر روی کفه‌ی باسکول به راحتی انجام شود و در حین آن مشکلی ایجاد نشود. از این رو نیز محل قرارگیری باسکول اهمیت بالایی دارد.

در باسکول جاده‌ای یک باکس فرمان، کنترل و نمایشگر وجود دارد که در اتاقکی در نزدیکی کفه نصب می شود.

لودسل مورد استفاده در باسکول جاده‌ای، لودسلی است که کششی آنالوگ نام دارد. در این نوع دستگاه استفاده از لودسل کششی آنالوگ نسبت به لودسل کششی دیجیتال معمول تر است چرا که در ساخت لودسل کششی دیجیتال از اتصالات و قطعات جوشی بیشتری استفاده می شود که این موضوع می تواند باعث بروز اختلالاتی در محیط های داخلی و خارجی باسکول شود که رفع و ترمیم آن ها هزینه و وقت زیادی را از ما خواهد گرفت.

در لودسل کششی آنالوگ به دلیل کمتر بودن این گونه اتصالات و مقاومت بسیار بالایی که در برابر نیروهای خارجی دارد، این مشکلات بسیار کم تر پیش می آید و از این نظر لودسل کششی آنالوگ برای باسکول جاده‌ای مناسب تر خواهد بود.

ساختار مکانیکی باسکول جاده ای

باسکول جاده ای در واقع یک ترازوی دیجیتال است که به شکل یک پل طراحی شده است و وسیله‌ی نقلیه با عبور و قرار گرفتن بر روی آن توزین می شود. بنا بر این باسکول در واقع یک پل است که در آن موادی نظیر فلز، بتن و یا ترکیبی از فلز و بتن مورد استفاده قرار گرفته است.

این ساختار مکانیکی معمولاً روی یک فونداسیون بتنی قرار می گیرد.

باسکول جاده‌ای دیجیتال دو نوع دارد و به انواع هم سطح زمین و یا بالاتر از زمین تقسیم می شود.

باسکول های هم سطح زمین کفه‌ای شبیه به یک حوضچه دارند که در وسط آن قرار گرفته است. هم چنین باسکول می تواند به صورت ثابت و یا قابل حمل طراحی شود.

ابعاد باسکول بر حسب نوع استفاده از آن ها می تواند متفاوت باشد. به طور مثال عموماً باسکول تریلی کش ۳ در ۱۶ متر طراحی می شود و باسکول های کامیون کش ۳ در ۸ متر ساخته می شوند. بر حسب نوع استفاده‌ای که می خواهیم از این باسکول ها بکنیم، این اعداد می توانند متفاوت ( بیشتر یا کمتر ) باشند. ظرفیت باسکول نیز از مواردی است که باعث می شود تفاوت هایی میان باسکول های مختلف صورت پذیرد.

برای توزین نیسان یا خاور از باسکول هایی با ظرفیت ۳ تن استفاده می کنند و این عدد در مورد دستگاه هایی که برای توزین واگن مورد استفاده قرار می گیرد، تا رقم ۱۵۰ تن نیز بالا می رود که عدد بسیار بزرگی است.

هم چنین باسکول های تریلی کش نیز ظرفیتی تا حدود ۶۰ تن دارند.

در گذشته نمایشگر باسکول ها به صورت آنالوگ بود و وزن مورد نظر با عقربه نشان داده می شد. اما با پیشرفت هایی که در این زمینه صورت گرفت و با ظهور باسکول های دیجیتال، نمایشگرهای الکترونیکی جایگزین این عقربه ها شد.

باسکول های دیجیتال علاوه بر نمایش دیجیتال اوزان می توانند ویژگی هایی نظیر ذخیره اطلاعات، چاپ اطلاعات و غیره را دارا باشند.

مطلب فوق تبلیغی است و ساعت 24 آن را محتوای آن را تایید یا تکذیب نمی کند و مسولیتی در قبال آن ندارد.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها