کد خبر 456382
۱۳۹۸/۰۵/۲۰ ۲۲:۴۰

کشف جسد حلق‌آویز شده در جنگل تالش

ساعت 24- رئیس جمعیت هلال احمر تالش از کشف جسد یک جوان ۲۳ ساله اصفهانی در جنگل های منطقه گردشگری گیسوم این شهرستان خبر داد.
style="text-align:justify"> رئیس جمعیت هلال احمر تالش از کشف جسد یک جوان ۲۳ ساله اصفهانی در جنگل های منطقه گردشگری گیسوم این شهرستان خبر داد.

علی احمدی روز یکشنبه اظهار کرد: حوالی ظهر دیروز زنی با نامه ای از پاسگاه انتظامی، خبر گم شدن جوان ۲۳ ساله خود در جنگل های گیسوم را به این اداره داد و امدادگران به سرعت جستجو برای یافتن گمشده را آغاز کردند.

وی ادامه داد: بعد از مدتی جستجو، جسد این جوان در حالی که از یک درخت حلق آویز شده بود، کشف شد و سپس برای بررسی و تشخیص علت مرگ، به پلیس انتقال یافت.

طرح ساحلی گیسوم یکی از هشت طرح سالمسازی دریا در ۹۳ کیلومتر نوار ساحلی دریای خزر در شهرستان تالش است و به علت تلاقی جنگل و دریا و چشم اندازهای بدیع، از شهرت بالایی برخوردار است و مسافران و گردشگران داخلی و خارجی از امکانات تفریحی آن استفاده می کنند.

شهرستان گردشگرپذیر تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.

ایرنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک