کد خبر 46427
۱۳۹۳/۱۱/۱۵ ۰۹:۱۷

نصف جهان میزبان رئیس جمهور

ساعت24- مردم اصفهان امروز و فردا میزبان رئیس جمهور و هیئت دولت خواهند بود .
استاندار اصفهان گفت: رئیس جمهور و هیئت همراه امروز در میدان تاریخی امام با مردم اصفهان دیدار خواهد کرد.

زرگرپور شرکت در جلسه شورای اداری استان ، دیدار با گروه های مختلف مردم از جمله علما ، بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی ، طرح های عمرانی و اقتصادی و شرکت در جلسه توسعه صادرات استان را از برنامه های سفر دکتر روحانی به اصفهان عنوان کرد.

دیدار با فرهنگیان ، دانشگاهیان ، کارگران ، کارمندان ، هنرمندان و نخبگان و همچنین بررسی مشکلات و معضلات و تنگناهای استان و چاره جویی برای برطرف کردن آنها از دیگر اهداف سفر هیئت دولت است.

استاندار اصفهان افزود: حضور ۱۲ وزیر و معاون رئیس‌جمهور در اصفهان قطعی شده است که در شهر‌های مختلف حضور می یابند.

زرگر از مردم ولایتمدار استان اصفهان خواست با حضور گسترده خود در مراسم استقبال از رئیس جمهور ، برگ زرین دیگری در دفتر افتخارات این استان بیافرینند.

استاندار همچنین از راه اندازی سامانه ارتباط مردمی دولت با نام سامد خبر داد و گفت: ۲۵۰ کاربر در مرکز ارتباطی ۱۱۱ به صورت ۲۴ ساعته آماده ثبت درخواست های مردم از رئیس جمهور و هیئت دولت هستند.

زرگرپور افزود: این سامانه از ۲۴ ساعت قبل از سفر تا ۲۴ ساعت بعد از سفر ریاست جمهوری و هیئت همراه آماده ارائه خدمت به شهروندان است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک