کد خبر 47943
۱۳۹۳/۱۱/۲۴ ۱۳:۱۴
بایرام فضلی در ارزیابی جشنواره فیلم فجر مطرح کرد:

«فیلم چشمگیری ندیدیم»

ساعت24- بایرام فضلی گفت: امیدوارم امیدی که به سینما داشتیم، بیش از این به یاس تبدیل نشود.
این کارگردان سینما در ارزیابی آثار شرکت‌کننده در جشنواره فیلم فجر گفت: در این دوره از جشنواره فیلمی که چشمگیر باشد، ندیدیم و با این آثاری که دیدیم، برگزارشدن یا نشدن جشنواره تفاوتی نمی‌کرد.

فضلی اضافه کرد: البته تمام آثار جشنواره را به طور کامل ندیدم، اما جشنواره امسال بیشتر حکم دید و بازدید دوستانه داشت تا اینکه فضایی برای دیدن فیلم‌های خوب باشد.

کارگردان فیلم«باز هم سیب داری؟» با اشاره به کارکرد جشنواره‌های هنری یادآور شد: جشنواره یعنی دیدن آثار خوب برای بهره برداری هنری، اما متاسفانه امسال به بهره‌ای که می‌خواستیم، نرسیدیم و انتظاری که از جشنواره داشتیم، برآورده نشد.

بایرام فضلی در پایان صحبتش به ایسنا گفت: با این حال خوشحالیم عده‌ای تلاش کرده‌اند و فیلم ساخته‌اند شاید افت کیفیت فیلم‌ها به رکورد چند سال اخیر سینما برمی‌گردد، زیرا تا چرخ سینما دوباره راه بیفتد، زمان می‌برد. درحالیکه چند سال پیش وضعیت سینما خیلی خوب شده بود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک