کد خبر 566273
۱۴۰۰/۰۷/۲۶ ۱۴:۵۳

نفت در یک قدمی ۹۰ دلاری

ساعت24-رویترز نوشت: قیمت نفت در معاملات امروز، با بهبود تقاضا نخستین روز کاری بازارهای جهانی به بالاترین سطح در چندین سال اخیر یعنی بالای ۸۶ دلار رسید، اما در لحظه انتشار خبر ۸۵.۶۱ دلار فروخته شد.
html>

قیمت نفت در معاملات امروز، با بهبود تقاضا نخستین روز کاری بازارهای جهانی به بالاترین سطح در چندین سال اخیر رسید.

بیشتر دلیل این افزایش تقاضا به علت تغییر نوع سوخت تولید برق از گاز به نفت کوره و گازوئیل عنوان شده است.

هر بشکه نفت برنت با ۷۵ سنت افزایش ۸۵.۶۱ دلار فروخته شد. این نوع نفت امروز به بالای ۸۶ دلار هم رسید که بالاترین رقم از اکتبر ۲۰۱۸ به شمار می‌روند.

نفت خام آمریکا نیز با یک دلار و ۷ سنت افزایش ۸۳.۳۵ دلار فروخته شد. این نوع نیز امروز در بالاتری قیمت به ۸۳.۷۳ دلار رسید.

هر دو شاخص نفتی طی هفته گذشته حداقل ۳ درصد افزایش یافتند.

تحلیلگران بانکANZ در یادداشتی امروز نوشتند: «کاهش محدودیت ها در سراسر جهان احتمالا به بهبود مصرف سوخت کمک می کند... تغییر سوخت تولید برق از گاز به نفت به تنهایی می‌تواند تقاضا را تا ۴۵۰ هزار بشکه در روز در سه ماهه چهارم افزایش دهد.»

ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد OANDA گفت: همچنین انتظار می‌رود سرمای هوا در نیمه کره شمالی کسری عرضه نفت را بدتر کند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک