کد خبر 620660
۱۴۰۲/۰۷/۲۲ ۱۹:۳۰

این جاده یک ماه مقطعی بسته می‌شود

ساعت24-باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران از مسدود شدن مقطعی محور کندوان از فردا به مدت یک‌ماه خبر داد.

محسن‌هاشمی‌رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: محور کندوان از فردا به‌صورت مقطعی و به مدت یک ماه مسدود می‌شود.

او افزود: هدف از اعمال انسداد محور کندوان، اجرای عملیات توری سنگی، تثبیت دیواره‌های ریزشی و لق‌گیری در محور است.

هاشمی گفت: محدوده سیاه‌بیشه تا پل زنگوله از کیلومتر ۵۱ تا ۶۹ محور کندوان از ۲۳ مهر تا ۲۴ آبان ماه امسال مسدود خواهد بود.

او افزود: این محدودیت از ساعت ۶ تا ۱۸ رورهای یک‌شنبه، دوشنبه و شنبه و ساعت ۶ تا ۱۲ روزهای چهارشنبه در دستور کار قرار دارد.

هاشمی‌با اعلام اینکه اعمال این محدودیت به‌جز روزهای شنبه، پنج‌شنبه، جمعه، روزهای تعطیلات رسمی و روزهای قبل و بعد تعطیلات چند روزه خواهد بود، گفت: طی این مدت محور کندوان مسدود بوده و تردد خودروها از محورهای جایگزین هراز و سوادکوه امکان‌پذیر است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک