کد خبر 73978
۱۳۹۴/۰۳/۲۳ ۱۶:۱۷

فیلم تحریمی میلیاردی شد

ساعت 24- آخرین ساخته سامان مقدم با وجود تحریم و منع از اکران در سینماهای حوزه هنری توانست با فروش خوب خود در اولین رتبه جدول فروش سینماها قرار بگیرد.
laquo;نهنگ عنبر» هفته گذشته نیم میلیارد فروش کرد و فروش خود را به بالای یک میلیارد رساند. فیلم کمدی سامان مقدم با وجود حواشی و ممیزی های فراوان اما مورد توجه مخاطبان قرار گرفت و توانست در چهار هفته اکرانش مرز فروش میلیاردی را رد کند.

پس از آن فیلم «آتیش بازی» ساخته بهمن گودرزی توانست با فروش ۲۰۰ میلیونی در هفته گذشته در رتبه دوم جدول فروش قرار بگیرد. این فیلم دومین همکاری امین حیایی و کارگردان آن بهمن گودرزی پس از فیلم «شیش و بش» است. این فیلم هم همچون تجربه گذشته فضایی کمدی دارد. امین حیایی و الناز شاکر دوست در کنار سحر قریشی، شقایق دهقان، میرطاهر مظلومی و عزت الله مهرآوران بازیگران این فیلم هستند.

میزان فروش فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟» هم در هفته گذشته این فیلم را در رتبه سوم جدول فروش سینماها قرار داد. عاشقانه آرام صفی یزدانیان توانست با فروش ۱۱۹ میلیونی خود در هفته گذشته به فروش کل ۴۸۵ میلیونی رسید. این در حالیست که به گفته سعید خانی پخش کننده فیلم همچنان تیزر این فیلم از تلویزیون پخش نمی‌شود.

علاوه بر آن در هفته گذشته ۴ فیلم جدید اکران خود را در گروه سینماهای هنر و تجربه آغاز کردند.

فیلم «فردا» نخستین ساخته مشترک مهدی پاکدل و ایمان افشاریان از روز ۱۹ خردادماه در گروه سینمایی هنر و تجربه روی پرده رفت. این فیلم در سی و دومین جشنواره فیلم فجر در بخش نگاه نو نمایش داده شده بود.

بنا بر اخبار اولین تجربه کارگردانی مهدی پاکدل در کنار ایمان افشاریان در نخستین روز اکرانش در گروه سینمایی هنر و تجربه در سینما فرهنگ و سینما سوره اصفهان مورد توجه مخاطبان این گروه سینمایی قرار گرفت.

«فردا» داستان دختری است که علاقه به عکاسی دارد و همراه با مادرش راهی سفر عکاسی می‌شود که در این سفر اتفاقاتی برای او پیش می‌آید. این موضوع فیلم «فردا» است اما در واقع فیلم برداشتی آزاد از سه حکایت مولانا است.

علیرضا شجاع نوری، صادق صفایی، علی دهکردی، امیررضا دلاوری، مجید آقاکریمی، سوده شرحی، محمدرضا علیمردانی و ستاره اسکندری از جمله بازیگران این فیلم هستند.

بهنوش طباطبایی بازیگر سینما و تلویزیون در این فیلم در مقام مجری طرح ظاهر شده و تهیه کنندگی این فیلم برعهده احسان دلاویز است که پیش از این با عنوان سرمایه‌گذار در فیلم «لامپ ۱۰۰» به کارگردانی سعید آقا خانی حضورداشته است.

فیلم «گس» ساخته کیارش اسدی زاده، یکی دیگر از فیلم هایی بود که در گروه هنر و تجربه به نمایش درآمد. این فیلم روایتی از زندگی روزمره چند انسان است و بازیگرانی همچون صابر ابر، پانته آ پناهی، شبنم مقدمی در ان بازی کرده اند. بازیگران این فیلم به طور مشترک جایزه بهترین بازیگر را از جشنواره فیلم رم دریافت کردند.

فیلم متفاوت پیمان حقانی هم از نیمه خرداد در گروه سینماهای هنر و تجربه اکران شد. در فیلم «۳۱۶» هیچ یک از شخصیت ها دیده نمی شوند و در واقع پاهای شخصیت‎های روایت‎گر داستان فیلم هستند.

داستان فیلم درباره زنی خاطرات زندگی و کشورش را از پیش از تولد تا لحظه مرگ روایت می‌کند. داستان این ۶۳ سال زندگی بیشتر از طریق کفش‌ها و پاهای شخصیت‌های فیلم روایت می‌شود. داستانی پر حادثه که هم انقلاب و هم جنگ ۸ساله ایران را در بردارد. در فیلمی که هیچ‌یک از شخصیت‌هایش دیده نمی‌شوند و اولین نمونه در نوع خودش است، با صحنه‌هایی از جنگ، انقلاب، امید و زندگی و مرگ مواجه می‌شویم.

نویسندگی این فیلم بر عهده حمید رضا کشانی و پیمان حقانی بوده است. «۳۱۶» دومین فیلم بلند پیمان حقانی است، او پیش از این کارگردانی فیلم «مردی که گیلاس‌هایش را خورد» با بازی حامد بهداد و حسن پورشیرازی را در کارنامه خود دارد.

آخرین ساخته پیمان حقانی در جشنواره‌های مانهایم کشور آلمان، میل ولی سانفرانسیسکو و پراگ حضور داشته و آخرین نمایش این فیلم در دانشگاه «یو سی ال ای» کشور آمریکا بود که این فیلم توانسته توجه ویژه مخاطبان را به خود اختصاص دهد.

فیلم های «اشکان، انگشتر متبرک و چند داستان دیگر» ساخته شهرام مکری، و فیلم مستند «راننده و روباه» ساخته آرش لاهوتی هم دیگران فیلم های به اکران درآمده در گروه سینمای هنر و تجربه هستند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک