کد خبر 80476
۱۳۹۴/۰۴/۱۷ ۱۶:۳۴

صالحی و مونیز دیدار کردند

ساعت24- رییس سازمان انرژی اتمی و وزیر انرژی آمریکا که این روزها بر روری ضمیمه فنی و هسته‌ای مذاکرات کار می‌کنند به گفت‌وگوهای دوجانبه ادامه می‌دهند.
مذاکرات روز چهارشنبه ۱۷ تیرماه برخلاف روزهای گرمی که وین از ابتدای هفته جاری تجربه کرد در هوای بارانی و تا حدودی خنک آغاز شد.

معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا صبح امروز در نشستی کوتاه با یکدیگر دیدار کردند. هم چنین به موازات آن نشست‌های کارشناسی نیز ادامه یافت.

پس از آن صالحی و مونیز کار را جداگانه دنبال کردند.

ضمیمه فنی توافق جامع تنها ضمیمه‌ای است که هنوز بخش مهمی از آن باقی مانده و نیاز به مذاکرات بیشتر دارد و این روزها صالحی و مونیز دو مقامی هستند که ساعت‌های طولانی را در هتل کوبورگ با هم می گذرانند.

هم چنین پس از مذاکرات معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا، عراقچی و روانچی با هلگا اشمید کار را ادامه دادند

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک