کد خبر 82677
۱۳۹۴/۰۴/۲۹ ۱۱:۵۴

امدادرسانیبه۲۸۰۰ سیل‌زده در۱۰ استان

ساعت24-رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به امدادرسانی به ۲ هزار و ۸۰۰ سیل‌زده در ۱۰ استان کشور گفت: تاکنون فقط مرگ ۸ نفر در ۲ روستای سیجان و سنگان تایید شده است.
ناصر چرخ‌‌ساز در گفت‌وگویی، به بیان آخرین آمار امدادرسانی در ۱۰ استان کشور پس از وقوع سیل و طوفان روز گذشته پرداخت.

وی با اشاره به اینکه در استان‌های تهران، البرز، کردستان، مازندران، قزوین، سمنان، زنجان، خراسان شمالی و کرمان سیل و آب‌گرفتگی به همراه طوفان رخ داده است، گفت: امدادگران در این استان‌ها به ۲ هزار ۸۰۰ نفر سیل‌زده امدادرسانی کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر خاطرنشان کرد: طی ۴۸ ساعت گذشته ۴۵۰ نفر به‌صورت اضطراری اسکان داده شده که ۴۰۰ نفر آنها در شهرهای بانه و سقز مستقر شده‌اند.

وی با بیان اینکه ۱۶ نفر در آوج قزوین و دیوان‌دره کردستان از سیلاب نجات یافته و به مناطق امن منتقل شده‌اند، گفت: در جاده امامزاده داوود نیز ۶ مصدوم داشتیم که یک نفر آنها به مراکز درمانی منتقل شد.

چرخ‌‌ساز درمورد تعداد کشته‌های دیروز در کشور گفت: تاکنون مرگ ۸ نفر به تأیید رسیده که ۴ نفر در روستای سیجان در جاده چالوس و ۴ نفر نیز در روستای سنگان در جاده امامزاده داوود جان خود را از دست داده‌اند.

وی تأکید کرد: در روستای سیجان ۷ نفر مفقود شدند.

به گفته وی پس از وقوع طوفان روز گذشته ۳۰۰ امدادگر در قالب ۸۰ تیم عملیاتی مشغول امدادرسانی در ۱۰ استان کشور بودند و در کنار نجات جان این افراد اقلام زیستی نیز میان حادثه‌دیدگان توزیع گردید.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر افزود: امدادگران با استفاده از ۲۷ پمپ لجن‌کش موفق به تخلیه آب از ۵۰ واحد مسکونی در مناطق سیل‌زده شده‌اند.

وی تأکید کرد: این آمار تا ساعت ۹ صبح امروز به‌دست آمده و همچنان در حال افزایش است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک