کد خبر 312076
۱۳۹۶/۰۹/۰۷ ۱۹:۰۶

رئیس‌جمهور کنیا سوگند یاد کرد

ساعت 24- مراسم تحلیف اهورو کینیاتا امروز سه‌شنبه در نایروبی پایتخت کنیا با حضور شمار زیادی از شخصیت‌های بارز و رهبران کشورهای مختلف جهان برگزار شد.
style="text-align:justify"> أهورو کینیاتا رئیس‌جمهور کنیا امروز در میان اعتراضات شدید مردمی برای دومین دور ریاست‌جمهوری خود در یک مراسم رسمی سوگند یاد کرد.

مراسم تحلیف أهورو کینیاتا امروز سه‌شنبه در نایروبی پایتخت کنیا با حضور شمار زیادی از شخصیت‌های بارز و رهبران کشورهای مختلف جهان برگزار شد.

از سوی دیگر پلیس کنیا امروز سه‌شنبه با شلیک گاز اشک‌آور به سمت معترضانی که سعی داشتند به استادیوم ورزشی محل برگزاری مراسم تحلیف أهورو کینیاتا هجوم ببرند، سعی کرد این معترضان را پراکنده سازد.

أهورو کینیاتا برای دومین بار به عنوان رئیس‌جمهور کنیا انتخاب شد و امروز همزمان با مراسم تحلیف وی، تدابیر امنیتی شدیدی در کنیا اتخاذ شده بود.

انتخاب أهورو کینیاتا برای دومین بار به عنوان رئیس‌جمهور کنیا در حالی است که با اعتراضات و برگزاری تظاهرات‌هایی مواجه شد و پس از برگزاری دور دوم انتخابات که به پیروزی مجدد اهورو منتهی شد، دادگاه عالی کنیا با انتخاب وی برای ریاست‌جمهوری موافقت کرد.

رهبر معارضان: انتخاب کینیاتا غیرقانونی است

بنابر گزارش وبگاه «الیوم‌السابع»، «رایلا اودینجا» رهبر معارضان کنیا امروز بار دیگر تأکید کرد که انتخاب أهورو کینیاتا برای دومین دور ریاست‌جمهوری، غیرقانونی بوده است.

به گزارش گروه اخبار جهان ساعت 24 ، اودینجا همچنین اعلام کرد که تظاهرات‌هایی را به منظور گرامیداشت یاد و خاطره کسانی که در نتیجه ناآرامی‌های کشور در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری کشته شدند، برگزار خواهند کرد.

فارس

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک