کد خبر 39405
۱۳۹۳/۱۰/۰۷ ۱۴:۴۵

همدان روزی یکبار میلرزد

ساعت24- مدیرکل بحران استانداری همدان از ثبت 29 مورد زمین لرزه در آذرماه جاری در استان همدان خبر داد.
quot;علیمردان طالبی" اظهار کرد: به طور متوسط در هر روز یک زمین لرزه در استان ثبت می‌شود که در کل یک سال ۳۶۰ مورد خواهد بود.

وی افزود: از مجموع زمین لرزه‌های ثبت شده در آذرماه پنج مورد در منطقه شمالی، ۶ مورد در منطقه میانی و ۱۸ مورد نیز در منطقه جنوبی استان ثبت شده است.

طالبی با بیان اینکه بیشترین مورد وقوع زمین لرزه مربوط به نهاوند بوده است، تصریح کرد: یکی از زمین لرزه‌ها در این مدت ۲.۵ ریشتر بوده همچنین از مجموع زمین لرزه‌های ثبت شده در آذرماه دو مورد در اطراف همدان بوده که بزرگی آنها بین ۱.۹ ریشتر و ۱.۸ ریشتر بوده است.

به گزارش ساعت24 به نقل از ایسنا، مدیرکل بحران استانداری همدان با بیان اینکه در استان همدان سیستم‌های مجهز به ثبت لرزش فعال است، کوچکترین لرزش‌ها را ثبت می‌کند، افزود: تعداد لرزه‌های ثبت شده موضوع غیر طبیعی نیست چرا که این امر از نظر علم زمین شناسی طبیعی بوده و استان همدان جزو استان‌هایی است که مجهز به شبکه لرزه نگاری است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک